Ervaringen klanten – Ernst


Al jaren vond ik het nodig om wat aan mijn wat stramme lijf te doen, en vooral aan meer evenwicht en balans. Wat suf toch om steeds steun te moeten zoeken als er een sok aan getrokken moet worden, om een voorbeeld te noemen!
Al wat ik bedacht om daar aan te gaan doen verwierp ik even snel als het in mij opkwam: niks hardlopen, geen drukke sportschool met apparaten, geen krachtsvertoon, geen sportclub met verplichtingen, enfin…. het bleek eigenlijk alleen maar zaak om Pilates te vinden, en dan ook nog eens lessen met persoonlijke aandacht, dus ook daar geen school met grote groepen . Nou,ik verzeker je, dat je zo jaren verder bent met al je wensen, en dat het met dat evenwicht niet echt opschiet intussen.
Toen ik van de lessen van Henny hoorde, was ik snel daarvoor gewonnen, en dat bleek ook een schot in de roos. Kleinschalig, heel persoonlijk, en de juiste aandacht voor mijn wensen.
Pilates blijkt te zijn wat ik zoek, en het tegendeel van wat ik eerder tegenkwam. Bewegen op de vierkante centimeter, noem ik het maar, heel pittig maar ook bijzonder effectief, en na korte tijd al merk ik dat ik mij veel meer bewust ben geworden van ademhaling en houding, en dat het zo
gewenste evenwicht gewoon binnen bereik is.
Ernst, 21 mei 2014

 

 

 

 

 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s