NIEUW: MELT® lessen

De MELT® methode is ontwikkeld door Sue Hitzman. Met een aantal basistechnieken en het gebruik van MELT® balletjes (zachte en harde) en / of een MELT® Soft Roller  help je je lichaam op een natuurlijke manier in balans te komen. De technieken richten zich op het verbeteren van de werking van je bindweefsel (ook wel fascia genoemd) met allerlei positieve effecten op de werking van andere systemen in ons lichaam. Denk daarbij bijvoorbeeld aan je evenwichtssysteem, je lymfe- en immuunsysteem en je organen. 

MELT® hydrateert je bindweefsel, waardoor je zelfs tot op celniveau de communicatie in je eigen lichaam verbetert.

Wat kan MELT® voor jou betekenen? Sta je wel eens op met een stijf gevoel ? Voel je wel eens een pijntje ergens in je lichaam ? Heb je bijvoorbeeld wel eens rug- en /of schouderklachten? of gevoelige plekjes in je knieën en je heupen? Naarmate we ouder worden en ons door de dag heen veelvuldig in dezelfde houdingen bevinden, gaat ons lichaam zich daarop van nature aanpassen. Hoe belangrijk kan het dan zijn, dat we ons lichaam gevarieerd blijven bewegen? en dan nog het liefst in een houding, die onze gewrichten en ons spierstelsel goed doet …? zonder pijn?

MELT®  helpt je lichaam in het verbeteren van je houding, brengt je gewrichten in lijn en maakt je bewust van signalen die het lichaam aan jou doorgeeft. 

MELT®  helpt je om je lichaam te herstellen in haar natuurlijke functie én daarmee beter in balans te blijven door regelmatig te blijven oefenen. Je kan zelf de oefeningen thuis gaan doen.

3x per week ongeveer 10 minuten oefenen helpt al om je bindweefsel in een goede conditie te houden of te verbeteren. Een manier om pijn te behandelen zonder daarvoor meteen een pilletje te nemen.

Blijf al je favoriete activiteiten pijnvrij doen in je werk, je sport én al die andere dagelijkse bezigheden in jouw leven. 

Wil je ook leren hoe de  MELT® technieken werken en het onmiddellijke effect zelf ondervinden? dan kan je bij Practice-at-Home  op verschillende manieren les nemen. 

Practice-at-Home biedt MELT® lessen aan op haar eigen locatie voor Privates / Duo’s / Groepen (max. 5 deelnemers). 

Practice-at-Home biedt MELT® lessen aan op aanvraag voor locatie elders.

LESSEN OP MAAT  – online en in de studio

Informeer naar de mogelijkheden voor deelname via e-mail: path@practice-at-home.nl of stuur een bericht naar +31 6309 86 206.